четверг, 2 февраля 2012 г.

В Одесі відбулося силове захоплення заводу "Стальканат-Сілур"


У понеділок, 30 січня, в Одесі почалося силове захоплення ПрАТ "Виробниче об'єднання "Стальканат-Сілур", акціонером якого є депутат Одеської обласної ради від "Фронту Змін" Володимир Немировський.

Близько 12.30 до воріт заводу під'їхали кілька автобусів та джипів із озброєними людьми в камуфляжній формі. Аби потрапити на територію підприємства, вони зламали паркан.
Наразі співробітники підприємства заблоковані в приміщенні адміністративного корпусу. Серед них перебуває член "Фронту Змін", народний депутат Руслан Князевич.
Представники правоохоронних органів посилаються на постанову судді Приморського районного суду В.В. Іванова в рамках кримінальної справи, яку було зупинено рішенням цього суду ще минулого тижня.
Також стало відомо, що після спроби захоплення адмінбудівлі силовиками одну із працівниць "Стальканат-Сілур" було госпіталізовано.
Станом на 14.35 силовики залишили територію підприємства.
Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк у розмові з журналістами повідомив, що ситуація зі "Стальканат-Сілур" має виключно політичні мотиви. "Те, що відбувається зараз, на мою думку, має кілька цілей: вони з-під нас хочуть вибити фінансовий ресурс, хочуть вибити нас із півдня, де ми ростемо в рейтингу, хочуть забрати в нас одну з найсильніших партійних організацій і хочуть залякати інших", - наголосив Арсеній Яценюк.



Офіційний портал "Фронту змін"


Комментариев нет:

Отправить комментарий