четверг, 2 февраля 2012 г.

В Одесі штурмують опозиційний канал "Нова Одеса"


У четвер, 2 лютого, в Одесі силовики розпочали захоплення опозиційного телеканалу "Нова Одеса".
Телеканал "Нова Одеса" входить до медіахолдингу керівника Одеського обласного осередку "Фронту Змін" Володимира Немировського. Канал об'єктивно викривав протиправну діяльність місцевої влади, правоохоронних органів, порушення на митниці тощо. Останнім часом він активно висвітлював ситуацію із заводом "Стальканат-Сілур" та переслідуванням його акціонерів.

Вранці до телеканалу прибули "Беркут", "Сокол", представники прокуратура та УБОЗу. Вони повідомили про наміри обшукати всі приміщення, розташовані за адресою телеканалу.
На уточнююче питання, на підставі чого відбувається обшук, відповіді не було, жодних документів вони не пред'явили.
Тривалий час вони не пускали до приміщення народного депутата, члена "Фронту Змін" Руслана Князевича, який був запрошений на запис ефіру. Йому довелося фактично прориватися крізь кордон силовиків.
Нагадаємо, 30 січня відбулася спроба захоплення ПрАТ "Виробниче об'єднання "Стальканат-Сілур". В адміністративну будівлю заводу намагалися проникнути співробітники спецпідрозділу "Сокіл" та УБОЗу обласного ГУ МВС, посилаючись на постанову Приморського районного суду в рамках кримінальної справи, яку ще 27 січня було зупинено рішенням цього ж суду.

Офіційний портал "Фронту змін"

Комментариев нет:

Отправить комментарий