понедельник, 5 декабря 2011 г.

«Фронт Змін» не збирає на мітинг за гроші – заява

Напередодні загальнонаціонального мітингу «Україна проти Януковича» влада нарощує обсяги провокацій довкола цієї події.


Активісти «Фронту Змін» зафіксували десятки випадків, коли по Києву розвішуються оголошення про виплату грошей за відвідини мітингу на Михайлівській площі. Потенційним учасникам нібито платної акції розсилають СМСки. Оголошення розміщуються навіть на сайтах з працевлаштування у мережі Інтернет.

На брифінгу з приводу організації мітингу лідер партії Арсеній Яценюк заявив: влада не може зірвати мітинг, бо не хоче зіпсувати свій імідж у очах Європейських демократій. Михайлівська площа знаходиться між готелями «Інтерконтиненталь» і «Хаятт», в яких мешкають чисельні міжнародні делегації - учасники жеребкування УЄФА та зарубіжні журналісти. У суботу вранці всі VIP-гості будуть виїжджати з готелів. Влада навряд чи наважиться розганяти мітинг під прискіпливими телеоб’єктивами міжнародних мас-медіа і неупереджених спостерігачів з-за кордону.

Тому влада намагається дискредитувати, саботувати і зганьбити мітинг «Україна проти Януковича». Саме на це спрямовані провокації зі запрошеннями людей на акцію за гроші.

Партія «Фронт Змін» закликає усіх своїх прихильників узяти участь в мітингу на Михайлівській площі, щоби довести – «Україна проти Януковича».

Зробити це не за гроші, а за покликом душі!

Ми чесно попереджаємо: «Фронт Змін» не збирає на акцію на Михайлівській площі за гроші.

Усю відповідальність за брудну провокацію із оголошеннями про платний мітинг ми покладаємо на її організаторів.


Офіційний портал "Фронту змін"

Комментариев нет:

Отправить комментарий