понедельник, 24 октября 2011 г.

«Фронт Змін» закликає всі сили Комітету опору диктатурі приєднатись до акції «Україна проти Януковича»


Політична партія «Фронт Змін» закликає всіх членів Комітету опору диктатурі приєднатись до збору підписів у рамках всеукраїнської акції «Україна проти Януковича». Про це заявив член Ради партії Андрій Пишний на засіданні Комітету опору диктатурі 24 жовтня.



«Ситуація в державі є критичною. Політичні репресії та наступ на соціально-економічні права громадян поставили під загрозу європерспективи України. Тиск на владу має бути не лише зовнішній, але й внутрішній. Влада має побачити – мільйони громадян не бояться висловити протест її уособленню - президенту Януковичу і засвідчити своє бажання жити в розвиненій європейській країні», - підкреслив Андрій Пишний.

«Нагадаю, що всеукраїнську акцію «Україна проти Януковича» було розпочато наступного дня після вироку Тимошенко. Сотні тисяч громадян вже поставили свій підпис на знак протесту проти антиконституційних дій чинного президента та його влади. «Фронт Змін» пропонує всім опозиційним силам – насамперед, учасникам КОД - зайняти активну позицію і долучитись до збору підписів на вулицях українських міст та сіл», - зазначив він.

Андрій Пишний додав, що «Фронт Змін» підтримає всі акції протесту, скоординовані в рамках Комітету опору диктатурі.

Офіційний портал "Фронту змін"

Комментариев нет:

Отправить комментарий