четверг, 20 октября 2011 г.

В Одеській області невідомі напали на намет «Фронту Змін»

В Одеській області невідомі напали на намет «Фронту Змін»

У четвер, 20 жовтня, в Южному Одеської області невідомі молодики демонтували намет «Фронту Змін» та забрали листівки, на яких місцеві мешканці ставлять підписи на підтримку акції «Україна проти Януковича».

За словами активістів партії, які збирали підписи в інформаційному наметі «Фронту Змін», об 11:30 до них, прикриваючи обличчя, підійшли два кремезні молодики і повідомили, що їм наказано прибрати намет. На запитання, хто й чому дав таке розпорядження, вони не відповіли. Відштовхнувши активістів, невідомі демонтували палатку, забрали частину листівок акції та зникли в невідомому напрямку.
Голова міської організації «Фронту Змін» Олександр Горін написав заяву до відділку міліції. Збиток становить 1800 грн. На даний момент міліція розслідує обставини інциденту.
Цього ж дня в Іллічівську на Одещині представники провладної партії намагалися перешкодити акції «Україна проти Януковича», встановившипоряд із наметом «Фронту Змін» свій і роздаючи під прапорами Партії регіонів наклепницьку інформацію про опозиційну діяльність «ФронтуЗмін».
Нагадаємо, 18 жовтня Одеса й Одеська область приєдналися до всеукраїнської акції «Фронту Змін» «Україна проти Януковича», і за два дні тут було зібрано понад 6000 підписів проти політики нинішнього президента.

Комментариев нет:

Отправить комментарий